خدمات ما

تاسیسات برق

تاسیسات برق و طراحی نقشه آن‌ها مرحله آخر در طراحی‌های چهارگانه یک ساختمان است. مهندس برق بعد از این‌که نقشه‌های مربوط به جانمایی تاسیسات مکانیک، نقشه طراحی داخلی و وسایل درون منزل را بررسی کرد، اقدام به طراحی نقشه، جانمایی و محاسبه موارد مربوط به برقِ بنا می‌کند. در نقشه برقی یک ساختمان طراحی و جانمایی مواردی مثل برق اضطراری و برق موتورخانه، فن‌کوئل‌ها، پریزهای آنتن و آیفون، سیستم روشنایی، سیستم صوتی، پریزهای برق و پریزهای تلفن، انجام می‌شود.

برای طراحی کردن تاسیسات برقی یک بنا نیاز است که مهندس برق به مواردی مثل سیستم‌های هوشمندسازی ساختمان و صنعت، انتخاب رگلاتور مناسب و تنظیمات مربوط به آن، طراحی انواع کلید و فیوزهای مناسب آن‌ها، سیستم صاعقه‌گیر، طراحی رایزرها، چاه‌های ارت، محاسبات روشنایی و … تسلط داشته باشد.

بعد از این‌که ساختمان بخشی از مرحله نازک‌کاری مثل گچ‌وخاک کردن دیوارها را پشت سر گذاشت، نوبت به اجرای موارد برقی بنا می‌رسد. بعد از انجام مراحلی مثل کف‌سازی، کاشی‌کاری و سفیدکاری دیوارها نیز بخشی دیگر از اجرای تاسیسات برقی ساختمان انجام می‌شود. در نهایت مرحله آخر اجرای برق یک بنا نیز بعد از اتمام کف ساختمان و نقاشی آن صورت می‌گیرد.

از دیگر موارد مهم برای انجام الزامات برقی و الکتریکی یک ساختمان باید به مشاوره پیش از اجرا اشاره کرد که از انجام هر عمل اشتباهی در این بخش جلوگیری شود. بعد از مشاوره نوبت به اجرای این نقشه‌ها است و سپس باید به مبحث نظارت روی اجرای تاسیسات الکتریکی و برقی اشاره کرد.

در ضمن طبق قوانین کشور ما و قانون بیست و یکم مقررات ملی ساختمان رعایت موارد ذکر شده در قانون الزامی است و در صورتی که طراحی و اجرای تاسیسات برقی یک بنا از این مقررات پیروی نکند، ممکن است حتی در نهایت کاربری ساختمان نیز تغییر کرده و نتوان استفاده‌ای که مد نظر بوده است را از آن داشت.

برای انجام مشاوره در زمینه تاسیسات برق ساختمان‌ها با شمسه تماس بگیرید.

طراحی نقشه

© 2020 Copyright © کلیه حقوق برای «مهندسین مشاور شمسه» محفوظ است. دیجیتال مارکتینگ جامع و تخصصی توسط: نوکارتو